Drumles

Drumles met videoregistratie

“Bij mijn drumlessen gebruik ik onder andere videoregistraties waardoor de leerling zelf leert observeren en studeren. Daarnaast gebruiken we Youtube en Spotify om de lessen en het studeren zo plezierig mogelijk te maken.

Door tientallen jaren ervaring heb ik veel goede lesboeken en bladmuziek verzameld en ontwikkeld. Daarmee maak  ik voor iedere drumstudent de lessen op maat. Een rode draad met verschillende details die passen bij de persoon en zijn of haar manier van leren.”

Drumles nieuwe stijl

“Mijn stijl van lesgeven is geïnspireerd op het boek ‘Innerlijk Musiceren’ van Timothy Gallwey. Een eerste taak van de docent is om de speler los te koppelen van zijn krampachtige resultaatgerichtheid en de aandacht te richten op wat er tijdens het drummen gebeurt. Studeren is uitproberen op een ontspannen open manier. En niet gelijk proberen het goed te doen.”

Veel leerlingen kiezen voor één les per twee weken, maar je bent volledig vrij in zowel duur als frequentie. Ook drumles op afspraak is mogelijk. Wil je eens ervaren of drumles iets voor jou is? Neem contact op voor een gratis proefles!

Prijzen 2023

30 minuten  € 28,-
45 minuten  € 38,-
60 minuten  € 48,-